Metaanalízist végeztek 343 publikáció felhasználásával. 
            
            Összefoglaló ITT!
          
          
  
A
növényi élelmiszerek beltartalmi értékeivel kapcsolatban az alábbiakat állapították meg: 
        
Györéné Kis Gyöngyi – Varga Adrienne – Lugasi Andrea -
Az ökológiai (bio) és konvencionális termesztésű növényi élelmiszerek beltartalmának, táplálkozási értékének összehasonlítása, Orvosi Hetilap 147/43
                      
Streit, Lizzie - Természetes gyulladáscsökkentők
                      
Varga Adrienne - Ökoélelmiszerek minősége – egyetemi jegyzet
                    
                      
                         A keserű jobb - A szalvesztrolok teszik értékesebbé a biotermelésű zöldségeket gyümölcsöket és fűszernövényeket
                        
                        
                        
                      
                      
                         Az, ahogy gazdálkodunk és étkezünk, megváltoztathatja a világot
                      
                      
                      
                      Környezetünk és táplálékunk minőségromlása = egészségkárosodás
                      
                      
                      Ökoélelmiszerek minősége
                      
                      
                      Ökológiai és konvencionális gazdálkodásból származó tej, valamint az ebből készült joghurt összehasonlító vizsgálat