Metaanalízist végeztek 343 publikáció felhasználásával.
Összefoglaló ITT!
A
növényi élelmiszerek beltartalmi értékeivel kapcsolatban az alábbiakat állapították meg:
Györéné Kis Gyöngyi – Varga Adrienne – Lugasi Andrea -
Az ökológiai (bio) és konvencionális termesztésű növényi élelmiszerek beltartalmának, táplálkozási értékének összehasonlítása, Orvosi Hetilap 147/43
Streit, Lizzie - Természetes gyulladáscsökkentők
Varga Adrienne - Ökoélelmiszerek minősége – egyetemi jegyzet
A keserű jobb - A szalvesztrolok teszik értékesebbé a biotermelésű zöldségeket gyümölcsöket és fűszernövényeket
Az, ahogy gazdálkodunk és étkezünk, megváltoztathatja a világot
Környezetünk és táplálékunk minőségromlása = egészségkárosodás
Ökoélelmiszerek minősége
Ökológiai és konvencionális gazdálkodásból származó tej, valamint az ebből készült joghurt összehasonlító vizsgálat